Чудовий спосіб урізноманітнити своє звичайне обіднє меню. Сирні галушки надають супу особливий смак і аромат. Навіть простий овочевий суп з сирними галушками буде ситним і наваристим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати сирні галушки для супу, сир натріть на середній тертці, розбийте одне куряче яйце, перемішайте інгредієнти.
Потім додайте просіяне пшеничне борошно, ще раз перемішайте.
У вас вийде тісто трохи густіше, ніж для оладок.
Невеликий ложкою набирайте тісто і відправляйте його в киплячий бульйон.
Проварити суп разом з галушками 7-9 хвилин, вони повинні спливти і трохи розбухнути. Суп подавайте на стіл відразу після приготування.
Смачного!