Сирники, приготовані на електричному грилі, виходять менш калорійними в порівнянні з сирниками, приготованими на сковороді, так як при їх обжарке практично не використовується рослинна олія, а швидкість і легкість приготування, робить їх чудовим блюдом для сніданку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 300 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати сирники із сиру на електричному грилі? Підготуйте всі інгредієнти для приготування сирників. Ідеально підходить для сирників сир з жирністю від 5 до 9%. Що стосується борошна, то на ваш розсуд можна використовувати як пшеничне, так і рисову муку.
Розімніть сир виделкою або протріть його через сито.
До сиру додайте яйце і цукровий пісок. Ретельно перемішайте.
Потім додайте борошно. Можете її попередньо просіяти. Знову перемішайте і залиште трохи постояти.
З готового тіста сформуйте круглі сирники будь-яким зручним для вас способом (руками, столовою ложкою, за допомогою ножа).
Увімкніть електричний гриль. Обсмажуйте сирники по 4-5 хвилин з кожного боку, поки не з’явиться рум’яна кірочка (гриль не закривайте, інакше сирники не виходити пишними).
Готові сирники подавайте до столу гарячими з варенням, сметаною або ягодами.
Смачного!