Представляємо вашій увазі салат, який можна подавати до столу не тільки в якості закуски, але і в якості гарніру. Незважаючи на те, що інгредієнти салату зазнали тепловій обробці, блюдо відрізняється корисними властивостями.
Інгредієнти: на 2 порції.
- філе Куряче (відварне) – 200 гр.
- Спаржева квасоля – 100 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Вершки – 200 мл
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Як приготувати теплий салат з куркою і овочами? Квасолю необхідно вимити, нарізати шматочками і обсмажити на сковорідці протягом п’яти хвилин на рослинній олії.
Листя салату слід ретельно промити, видалити зайву вологу. Порвати на великі шматки.
Куряче філе нарізаємо кубиками середнього розміру.
Далі потрібно помідори вимити і нарізати їх півкільцями.
Відварену в мундирі картоплю потрібно нарізати шматочками середнього розміру.
Тепер займемося приготуванням соусу. Для цього необхідно дрібно нарізати цибулю і часник, обсмажити все на сковорідці до золотистого кольору. Далі вливаємо в сковороду до цибулі з часником вершки, сполучені з борошном. Все ретельно перемішуємо і додаємо спеції. Чекаємо поки соус не загусне. Після цього вміст сковорідки відправляємо в блендер і перемішуємо до однорідності.
Викладаємо на тарілку листя салату, квасоля, печериці, картопля, помідори, яйце, нарізане великими шматочками. Все необхідно полити соусом. Блюдо готове.
Салат з куркою, грибами і картоплею Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами і помідорами Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою