Чебуреки – закуска, яка припаде до смаку кожному. І приготувати їх дуже просто і швидко. Щоб страву по-справжньому вдалося, дуже чітко дотримуйтесь рецептом і дотримуйтесь пропорції. Смачні, ароматні чебуреки точно сподобаються вашим рідним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 500 мл
- Борошно пшеничне – 6 ст.
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для чебуреків з м’ясом? Борошно просіваємо через ситечко, щоб позбутися від грудочок і зробити тісто більш повітряним.
Змішуємо в глибокій ємності яйце, воду і сіль. Починаємо поступово вводити борошно, робити це краще невеликими порціями, постійно помішуючи.
Коли пас вийде густий, продовжуємо вимішувати тісто руками, формуючи еластичну масу. Накриваємо тісто рушником і залишаємо на 20 хв.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на воді