Чебуреки – закуска, яка припаде до смаку кожному. І приготувати їх дуже просто і швидко. Щоб страву по-справжньому вдалося, дуже чітко дотримуйтесь рецептом і дотримуйтесь пропорції. Смачні, ароматні чебуреки точно сподобаються вашим рідним!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 6 ст.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для чебуреків з м’ясом? Борошно просіваємо через ситечко, щоб позбутися від грудочок і зробити тісто більш повітряним.

Змішуємо в глибокій ємності яйце, воду і сіль. Починаємо поступово вводити борошно, робити це краще невеликими порціями, постійно помішуючи.

Коли пас вийде густий, продовжуємо вимішувати тісто руками, формуючи еластичну масу. Накриваємо тісто рушником і залишаємо на 20 хв.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на воді