Якісне, еластичне тісто – основа смачних і ароматних чебуреків! З оцтом воно виходить особливо апетитним. Пишне, хрустке – справжня смакота! Кращий перекус для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 600 гр.
- Вода – 250 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати тісто для чебуреків з оцтом легко! Воду злегка підігріваємо, додаємо в неї сіль, цукровий пісок і оцет.
Борошно просіваємо, позбавляючи її від великих грудок. Заливаємо борошно водою і швидко розмішуємо, щоб маса вийшла однорідною.
Коли тісто буде густим, додаємо рослинне масло і продовжуємо вимішувати його руками. Зручніше це робити на столі, присипаним борошном. Так тісто не буде прилипати.
Накриваємо тісто плівкою і залишаємо на 20 хвилин настоятися.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое