Кыстыбай являє собою корж, у яку кладуть картопляну начинку і складають навпіл. Приготувати тісто для цієї страви можна в домашніх умовах.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування тіста для кыстыбай на молоці без яєць. В молоко просійте борошно, всипте цукор і сіль, перемішайте.
Замішуйте тісто руками, поки воно не стане легко відлипати від рук.
Тісто виходить дуже еластичним. Розділіть його на необхідну кількість частин.
Тісто розкачайте в тонкі круглі коржі, воно повинне добре тримати форму.
Посипте коржі борошном, дайте тісту відпочити 3-5 хвилин і приступайте до смаження.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею