Кыстыбай являє собою корж, у яку кладуть картопляну начинку і складають навпіл. Приготувати тісто для цієї страви можна в домашніх умовах.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для кыстыбай на молоці без яєць. В молоко просійте борошно, всипте цукор і сіль, перемішайте.

Замішуйте тісто руками, поки воно не стане легко відлипати від рук.

Тісто виходить дуже еластичним. Розділіть його на необхідну кількість частин.

Тісто розкачайте в тонкі круглі коржі, воно повинне добре тримати форму.

Посипте коржі борошном, дайте тісту відпочити 3-5 хвилин і приступайте до смаження.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею