Тісто для кыстыбый краще всього готувати на молоці з яйцем. Так тісто виходить пишним та повітряним, а коржі – ніжними та смачними. Начинку для них можна вибрати свою улюблену: картопляне пюре, пшоно або сир. І сімейне чаювання точно будуть приємним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 130 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати тісто для кыстыбый на молоці легко! Пшеничне борошно просіваємо з допомогою ситечка.
Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні.
З’єднуємо в глибокій мисці яйце, молоко і вершкове масло. Додаємо борошно і добре все розмішуємо.
Формуємо тісто вимішуємо його до еластичного стану 5-7 хв
Накриваємо тісто рушником або плівкою, щоб верх не підсох і залишаємо на 20 хвилин настоятися.
Готово! Можна приступати до начинки! Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый Тісто для кыстыбый з картоплею Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею