Тісто для кыстыбый краще всього готувати на молоці з яйцем. Так тісто виходить пишним та повітряним, а коржі – ніжними та смачними. Начинку для них можна вибрати свою улюблену: картопляне пюре, пшоно або сир. І сімейне чаювання точно будуть приємним!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Молоко коров’яче – 130 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати тісто для кыстыбый на молоці легко! Пшеничне борошно просіваємо з допомогою ситечка.

Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні.

З’єднуємо в глибокій мисці яйце, молоко і вершкове масло. Додаємо борошно і добре все розмішуємо.

Формуємо тісто вимішуємо його до еластичного стану 5-7 хв

Накриваємо тісто рушником або плівкою, щоб верх не підсох і залишаємо на 20 хвилин настоятися.

Готово! Можна приступати до начинки! Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый Тісто для кыстыбый з картоплею Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею