Тісто для мантів можна замісити в будь хлібопічці. Потужний прилад ретельно змішає всі інгредієнти і якісно вымесит масу. В хлібопічці марки Панасонік для замісу будемо використовувати режим «Пельмені».
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Вода – 210 мл
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для мантів в хлібопічка Панасонік? В чашу хлібопічки просіваємо борошно, додаємо сіль.
Далі розбиваємо в чашу яйце.
Вливаємо воду кімнатної температури в зазначеній кількості. Встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку приладу. Вибираємо програму «Пельмені» на п’ятнадцять хвилин. Натискаємо «Старт».
Після завершення замісу тісто залишаємо в чаші орієнтовно на двадцять-тридцять хвилин, щоб клейковина розвинулася, і тісто стало більш еластичним. Після цього дістаємо тісто, обсипаємо борошном, ділимо на частини, щоб зручніше було працювати.
Розкачуємо кожну частину в пласт, при необхідності підсипаючи більше борошна. Вирізаємо заготовки, укладаємо на них начинку і формуємо манти звичним способом.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах