Тісто для пельменів, приготоване в хлібопічці, виходить дуже вдалим! Воно добре вимішується, виходить дуже еластичним, м’яким і не рветься під час готування. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 210 мл
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для пельменів в хлібопічці Мулинекс? У глибокій мисці з’єднуємо рідкі продукти.

Змішуємо яйце і воду, а потім додаємо до них сіль і розмішуємо.

Заливаємо готову масу в чашу хлібопічки і додаємо в неї борошно.

Тепер закриваємо кришку хлібопічки, вибираємо режим «тісто-пельмені» і залишаємо вымешиваться тісто на 20 хв.

Готове тісто викладаємо у целофан і даємо йому настоятися 20 хв

Приємного апетиту!

Пшеничний хліб в хлібопічці Тісто в домашніх умовах Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на 1 кг фаршу