Тісто для пельменів, приготоване в хлібопічці, виходить дуже вдалим! Воно добре вимішується, виходить дуже еластичним, м’яким і не рветься під час готування. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 210 мл
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для пельменів в хлібопічці Мулинекс? У глибокій мисці з’єднуємо рідкі продукти.
Змішуємо яйце і воду, а потім додаємо до них сіль і розмішуємо.
Заливаємо готову масу в чашу хлібопічки і додаємо в неї борошно.
Тепер закриваємо кришку хлібопічки, вибираємо режим «тісто-пельмені» і залишаємо вымешиваться тісто на 20 хв.
Готове тісто викладаємо у целофан і даємо йому настоятися 20 хв
Приємного апетиту!
Пшеничний хліб в хлібопічці Тісто в домашніх умовах Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на 1 кг фаршу