Хлібопічка – справжня знахідка для ідеального домашнього тесту. Дуже пружне, еластичне, воно добре тримає начинку і не розвалюється в гарячій воді. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 210 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для пельменів в хлібопічці Панасонік? З’єднуємо воду, яйце і сіль. Все добре перемішуємо.
Борошно просіваємо через ситечко.
Заливаємо яєчну масу в хлібопічку і засипаємо борошно.
Тепер встановлюємо режим «Пельменний тісто» і ставимо час 20 хв.
По закінченню можна трохи вимісити тісто руками, так воно стане ще більш пластичним.
Приємного апетиту!
Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді