Заміс тіста в хлібопічці з вибором відповідної програми робить його необхідною текстури і значно полегшує працю господині. Програма вибирається в залежності від типу вашого приладу: «Тісто». «Заміс тіста», «Прісне тісто» або «Тісто-пельмені». Господині залишається тільки вибрати рецепт і відміряти точну кількість продуктів. Для отримання еластичного тіста додамо до нього рослинне масло.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Вода – 185 мл
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати еластичне тісто для пельменів в хлібопічці легко! Воду для тіста спочатку закип’ятіть, потім трохи остудіть і перелийте в контейнер хлібопічки.

Потім в теплу воду розбийте яйце.

Насипте сіль і налийте столову ложку рослинної олії.

Борошно обов’язково просіяти на сито.

Пересипте її в контейнер.

Контейнер з продуктами (перемішувати їх не треба) покласти в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму і час згідно інструкції для вашої хлібопічки.

По закінченні програми рукою перевірте тісто на консистенцію. Якщо тісто недостатньо круте, перекладіть його на стіл, додайте 2 ложки борошна і рукою выместите.

Замішане тісто залиште на 20-30 хвилин для відпочинку, а потім можете його розгортати і готувати пельмені.

Готуйте із задоволенням!

Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів з рослинним маслом Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні