Готувати тісто в хлібопічці легко і просто. Вам буде потрібно докласти мінімально зусиль для смачного еластичного тіста. Пельмені з нього виходять просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 210 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для пельменів в хлібопічці Редмонд? Змішуємо яйце, воду і сіль і переливаємо суміш в ємність хлібопічки.

Просіваємо борошно і додаємо її до яєчної маси.

Встановлюємо на хлібопічці режим «тісто-пельмені» і залишаємо тісто замішуватися на 20 хв.

Залишаємо тісто в хлібопічці ще на 20 хв., щоб воно настоялося і можна приступати до приготування пельменів.

Приємного апетиту!

Еластичне тісто для пельменів Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді і борошні