Дуже простий і доступний рецепт дріжджового тіста для піци. Робиться в два рахунки, а результат вас порадує своєю ніжною консистенцією і смаком.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Цукор-пісок – 20 гр.
  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Сіль – 11 гр.
  • Масло оливкова – 30 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для піци на дріжджах з борошном і водою? У теплій воді розчиніть дріжджі, сіль і цукор. Всипте столову ложку борошно, перемішайте і залиште опару на 10 хвилин при кімнатній температурі.

Борошно просійте і змішайте з маслом. Додайте опару і ще раз добре перемішайте до однорідності.

Тісто зберіть в грудку і залиште при кімнатній температурі на 40-60 хвилин.

Потім підросло тісто можна розкачати до потрібного розміру.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тісто на воді для піци на сухих дріжджах