Дуже простий і доступний рецепт дріжджового тіста для піци. Робиться в два рахунки, а результат вас порадує своєю ніжною консистенцією і смаком.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Вода – 200 мл
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Сіль – 11 гр.
- Масло оливкова – 30 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для піци на дріжджах з борошном і водою? У теплій воді розчиніть дріжджі, сіль і цукор. Всипте столову ложку борошно, перемішайте і залиште опару на 10 хвилин при кімнатній температурі.
Борошно просійте і змішайте з маслом. Додайте опару і ще раз добре перемішайте до однорідності.
Тісто зберіть в грудку і залиште при кімнатній температурі на 40-60 хвилин.
Потім підросло тісто можна розкачати до потрібного розміру.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тісто на воді для піци на сухих дріжджах