Піца на сковороді з тіста на молоці готується швидко і замішується тісто рідким. Швидке тісто на молоці буде більш ніжне і менш калорійне, ніж замішане на майонезі. Для випічки піци на сковорідці краще візьміть млинцеву борошно. Якщо у вас звичайна мука, за просійте її на сито двічі, щоб тісто було повітряним.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 1.5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тіста для піци на молоці для сковороди? У посуд для замішування тіста розбийте одне яйце, додайте до нього сіль і перемішайте віночком.

Потім налийте трохи підігріте молоко і перемішайте ще раз.

Потім до цієї рідкої основі налийте олію і насипте вказану кількість борошна і соду..

Віночком замісіть тісто.

Тісто має вийде рідким і по консистенції бути як сметана. Вона повинна вільно стікати з ложки.

Сковорідку для випічки піци змастіть рослинною олією.

Потім замішане тісто вилийте в сковорідку і розподіліть його рівним шаром. Намажте тісто кетчупом і можете класти начинку і випікати піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци без яєць Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії