Піца на сковороді з тіста на молоці готується швидко і замішується тісто рідким. Швидке тісто на молоці буде більш ніжне і менш калорійне, ніж замішане на майонезі. Для випічки піци на сковорідці краще візьміть млинцеву борошно. Якщо у вас звичайна мука, за просійте її на сито двічі, щоб тісто було повітряним.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Борошно пшеничне – 1.5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для піци на молоці для сковороди? У посуд для замішування тіста розбийте одне яйце, додайте до нього сіль і перемішайте віночком.
Потім налийте трохи підігріте молоко і перемішайте ще раз.
Потім до цієї рідкої основі налийте олію і насипте вказану кількість борошна і соду..
Віночком замісіть тісто.
Тісто має вийде рідким і по консистенції бути як сметана. Вона повинна вільно стікати з ложки.
Сковорідку для випічки піци змастіть рослинною олією.
Потім замішане тісто вилийте в сковорідку і розподіліть його рівним шаром. Намажте тісто кетчупом і можете класти начинку і випікати піцу.
Смачною і вдалою випічки!
Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци без яєць Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії