Еклери – ефектна випічка, яка вразить ваших гостей. Заварне тісто для еклерів замішується швидко, така вже в нього технологія. Щоб тісто було однорідним, скористайтесь блендером.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 250 мл
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 5 шт.
- Маргарин вершковий – 120 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати заварне тісто для еклерів без масла. Маргарин натерти на тертці. Додайте до нього киплячу воду, перемішайте.
Потім в миску, додайте сіль.
Далі всипте просіяне борошно в дуже гарячу масу.
Перемішайте інгредієнти до однорідного стану. Коли тісто буде по температурі не занадто гаряче для рук, починайте додавати яйця по одному і вимішуйте руками.
Кожне наступне яйце додавайте після того, як попереднє буде повністю вмешано в тісто.
В результаті у вас вийде густа маса, яка не розтікається і тримає форму. Тісто викладайте на деко з допомогою кондитерського мішка на невеликій відстані.
Смачного!