Еклери – ефектна випічка, яка вразить ваших гостей. Заварне тісто для еклерів замішується швидко, така вже в нього технологія. Щоб тісто було однорідним, скористайтесь блендером.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 5 шт.
  • Маргарин вершковий – 120 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати заварне тісто для еклерів без масла. Маргарин натерти на тертці. Додайте до нього киплячу воду, перемішайте.

Потім в миску, додайте сіль.

Далі всипте просіяне борошно в дуже гарячу масу.

Перемішайте інгредієнти до однорідного стану. Коли тісто буде по температурі не занадто гаряче для рук, починайте додавати яйця по одному і вимішуйте руками.

Кожне наступне яйце додавайте після того, як попереднє буде повністю вмешано в тісто.

В результаті у вас вийде густа маса, яка не розтікається і тримає форму. Тісто викладайте на деко з допомогою кондитерського мішка на невеликій відстані.

Смачного!

Еклери Заварне тісто для еклерів Заварне тісто для еклерів і профітролей Тісто в домашніх умовах