Ніжне та пухке тісто як Папа Джонс можна приготувати на домашній кухні. Оцініть бездоганний рецепт основи для піци. Здивуйте своїх рідних та гостей яскравим частуванням.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Борошно пшеничне (італійського дрібного помелу) – 100 гр.
- Масло оливкова – 30 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 2 щіпки
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Вода – 120 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для піци як піцерії Папа Джонс. Дріжджі заливаємо невеликою кількістю теплої води. Розмішуємо вміст і залишаємо на 10 хвилин.
Просіваємо обидва види борошна в одну велику посуд. Ретельно розмішуємо суміш.
Робимо в сухої суміші невелике поглиблення. До нього додаємо сіль, цукор, вливаємо олію і дріжджі. Доповнюємо інгредієнти теплою водою.
Перемішуємо вміст. Ретельно розминаємо його до отримання однорідного еластичного грудки. Залишаємо заготовку в теплому місці на 20-30 хвилин.
Готове тісто тонко розкочуємо качалкою. Повинен вийти рівний гладкий коло. Основа для піци готова!
Дріжджове тісто для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тонке тісто для піци на воді як у піцерії