Для піци найкраще підходить пишне дріжджове тісто. Не потрібно боятися роботи з дріжджами, варто один раз спробувати, і ви зрозумієте, що це під силу зробити будь-якої господині. Єдине, на що варто звернути особливу увагу, – це свіжість інгредієнтів, які ви використовуєте.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Свіжі дріжджі – 25 гр.
  • Масло оливкове – 20 мл
  • Сіль – 5 гр.
  • Цукор-пісок – 5 гр.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тіста для піци на мокрих дріжджах і воді? Підігрійте Воду до 30-35 градусів. У мисці перемішати воду і дріжджі до однорідного стану.

Потім додайте сіль, цукор і оливкову олію, добре перемішайте.

Далі просійте борошно через дрібне сито і частинами всипте її в миску.

Вимішуйте тісто близько 10-12 хвилин.

Тісто розділіть на частини, загорнути в харчову плівку і поставте в тепле місце на 40-60 хвилин, щоб воно піднялося. Потім можна розкачати коржі для піци.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Швидке тісто для піци на сухих дріжджах