Хлібопічка – чудова кухонні помічниця, яка значно економить час на приготування тіста і робить процес досить простим і легким. З великим задоволенням хочу поділитися рецептом тіста для пиріжків на молоці, приготованим з допомогою хлібопічки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 480 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Масло рослинне – 2,5 ст. ложки
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для пиріжків в хлібопічці на молоці? Перш за все, необхідна кількість молока підігрійте до теплого стану на невеликому вогні або в мікрохвильовій печі. Потім вилийте в чашу хлібопічки, додайте рослинне масло і сухі дріжджі.
Потім відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна. Скориставшись дрібним ситом, просійте її кілька разів, щоб борошно наситилася киснем. Після чого викладіть в чашу хлібопічки, а також додайте сіль і необхідну кількість цукрового піску.
Чашу хлібопічки встановіть прилад. На панелі приладу встановіть програму «Тісто». Закрийте кришку хлібопічки і натисніть кнопку «Старт». Після чого почнеться процес замішування тіста. Час приготування тексту залежить від марки вашої хлібопічки. Після години замішування тісто добре підніметься і збільшиться в об’ємі.
Після закінчення часу хлібопічка видасть звуковий сигнал, який буде означати, що тісто готове. Відкрийте кришку приладу.
Обережно вийміть приготоване тісто з чаші хлібопічки. Готове тісто перекладіть на суху чисту робочу поверхню, розділіть на частини і використовувати для приготування апетитних і повітряних пиріжків.
Приємного апетиту!
Тісто для пиріжків в маслі Тісто для пиріжків на молоці з сухими дріжджами Тісто на молоці для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків Швидке тісто для пиріжків на молоці Швидке тісто для пиріжків на сухих дріжджах