З великим бажанням хочу поділитися неймовірно смачним рецептом тіста для пиріжків, приготованого в хлібопічці на воді. Тісто, приготоване таким способом, обов’язково сподобається вам, а випічка з нього доставить вам незабутнє задоволення.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 480 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто для пиріжків в хлібопічці на воді. В чашу хлібопічки додайте необхідну кількість солі, а також цукрового піску.

Після чого налийте необхідну кількість попередньо підігрітою до теплого стану питної води і рослинне масло.

Відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна.

Потім, скориставшись дрібним ситом, просійте її кілька разів, щоб борошно збагатилася киснем.

В чашу хлібопічки додайте сухі дріжджі і необхідну кількість просіяного пшеничного борошна.

Чашу хлібопічки встановіть прилад. На панелі приладу встановіть програму «Заміс тіста», час приготування – 1 година 30 хвилин. Закрийте кришку хлібопічки і натисніть кнопку «Старт». Після чого почнеться заміс тіста. Після закінчення часу хлібопічка видасть звуковий сигнал, який свідчить про готовність тіста. Відкрийте кришку приладу.

Акуратно вийміть приготоване тісто. Готове тісто розділіть на однакові частини.

Використовуйте тісто для приготування смачних і пишних пиріжків.

Текстура тіста виходить незвичайно пухнастою і повітряної.

Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Тісто без яєць для пиріжків Тісто в домашніх умовах Тісто для пиріжків в хлібопічці Тісто для пиріжків на воді