Пиріжки на сковороді готувати швидко і просто. Але часто дуже нелегко підібрати хороший рецепт тіста, щоб закуска вийшла ще й смачною. Цей рецепт точно виправдає всі очікування. А пишні та звабливі пиріжки порадують всю сім’ю!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Кефір – 250 мл
  • Цукор-пісок – 1 ст.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто для пиріжків з цибулею і яйцем без дріжджів на сковороді. Кефір злегка підігріваємо і додаємо в нього соду, щоб пішла реакція і тісто вийшло пишним.

Змішуємо борошно, цукровий пісок і сіль.

Додаємо до них кефір і рослинне масло.

Ретельно перемішуємо тісто.

Залишаємо тісто настоятися 20-30 хв. За цей час воно підійде і стане
густішим.

Приємного апетиту!

Тісто для пиріжків Тісто для пиріжків без дріжджів Тісто для пиріжків в маслі Тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто на кефірі без дріжджів для пиріжків смажених на сковороді Тісто на кефірі для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків