Пиріжки на сковороді готувати швидко і просто. Але часто дуже нелегко підібрати хороший рецепт тіста, щоб закуска вийшла ще й смачною. Цей рецепт точно виправдає всі очікування. А пишні та звабливі пиріжки порадують всю сім’ю!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Кефір – 250 мл
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для пиріжків з цибулею і яйцем без дріжджів на сковороді. Кефір злегка підігріваємо і додаємо в нього соду, щоб пішла реакція і тісто вийшло пишним.
Змішуємо борошно, цукровий пісок і сіль.
Додаємо до них кефір і рослинне масло.
Ретельно перемішуємо тісто.
Залишаємо тісто настоятися 20-30 хв. За цей час воно підійде і стане
густішим.
Приємного апетиту!
Тісто для пиріжків Тісто для пиріжків без дріжджів Тісто для пиріжків в маслі Тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто на кефірі без дріжджів для пиріжків смажених на сковороді Тісто на кефірі для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків