Пиріжки на сковороді – смачний і швидкий рецепт апетитного ласощі, яке дуже легко приготувати вдома. Дуже важливо при цьому вибрати правильний рецепт тіста, щоб воно не розвалилася, не прилипало і не було надто пісним. Тісто на кефірі та яйцях – точно не підведе. А домашні оцінять ваші старання!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 480 гр.
- Кефір – 200 мл
- Яйце – 2 шт.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для пиріжків з яблуками на сковороді? Кефір з’єднуємо з содою і сіллю, розмішуємо і залишаємо на 10 хв, щоб пішла реакція.
Тепер додаємо в кефір яйця, цукровий пісок і рослинне масло.
Борошно просіваємо через ситечко, а потім поступово вводимо в тісто вимішуємо тісто 4-5 хв
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для пиріжків без дріжджів Тісто для пиріжків на кефірі Тісто на кефірі для пиріжків смажених на сковороді Швидке тісто для пиріжків без дріжджів