Рецепт бездріжджового тіста на воді для піци на сковорідці є самим швидким і доступним варіантом. Воно завжди виходить м’яке і еластичне, і з ним легко працювати. У таке тісто по своєму смаку можна додати сухі італійські трави або спеції.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста на воді для піци на сковороді. В зручну для замісу посуд просійте на сито 300 грам пшеничного борошна. Решту борошно додасте після замісу, так як тісто може взяти її більше або менше.

До борошні насипте щіпку солі. Потім в центрі гірки борошна сформуйте ложкою невелике поглиблення і налийте в нього холодну воду. Ложкою борошно з водою трохи перемішайте.

Яйця збийте виделкою в окремій мисочці і цю суміш перелийте до тесту.

Потім налийте до тесту потрібну кількість рослинної олії, але краще оливкової, і насипте італійські спеції.

Тісто рукою вимісіть і скачайте в колобок.

Потім перекладіть колобок на будь-яку робочу поверхню, присипану борошном, і завершіть процес вимішування. Приготоване тісто має бути м’яким, еластичним і «слухняним».

Потім качалкою тісто розкачайте в максимально тонкий лист і можете збирати піцу по своєму смаку і вибору.

Смачною і вдалою випічки!

Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів на воді з яйцем Тонке тісто для піци на воді як у піцерії Швидке тісто для піци на сухих дріжджах