Для приготування торта з печива «Пломбір» вам потрібно приготувати заварний крем – це найскладніша частина цього рецепта. В іншому це дуже просто десерт, який ви точно захочете повторити ще багато разів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печиво – 250 гр.
- Сметана – 500 мл
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванілін – 1 пакет
- Ванільний пудинг – 2 пакета
- Масло вершкове – 40 гр.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування торта «Пломбір» з печива без випічки? Подрібніть печиво в крихту з допомогою блендера, товкачика або качалки.
Встановіть роз’ємну форму на плоске блюдо, краю форми застеліть тефлонової папером або харчовою плівкою.
На дно форми всипте трохи піщаної крихти і розрівняйте її по всьому об’єму.
У мисці збийте до однорідної маси яйця, цукор, ванільний цукор і два пакета пудингу.
Потім додайте сметану, перемішайте. Миску з кремом поставте на водяну баню і варити крем до загустіння.
У гарячий крем введіть розм’якшене вершкове масло і добре перемішайте. Крем для торта «Пломбір» готовий.
На корж з піщаної крихти викладіть трохи крему і розрівняйте його. Чергуйте шари з печива і крему, поки не закінчаться інгредієнти.
Торт приберіть в холодильник на 8 годин. Перед подачею прикрасити торт можна білим шоколадом, фруктами або кокосовою стружкою.
Приємного апетиту!
Торти