Для приготування торта з печива «Пломбір» вам потрібно приготувати заварний крем – це найскладніша частина цього рецепта. В іншому це дуже просто десерт, який ви точно захочете повторити ще багато разів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печиво – 250 гр.
  • Сметана – 500 мл
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Ванільний пудинг – 2 пакета
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта «Пломбір» з печива без випічки? Подрібніть печиво в крихту з допомогою блендера, товкачика або качалки.

Встановіть роз’ємну форму на плоске блюдо, краю форми застеліть тефлонової папером або харчовою плівкою.

На дно форми всипте трохи піщаної крихти і розрівняйте її по всьому об’єму.

У мисці збийте до однорідної маси яйця, цукор, ванільний цукор і два пакета пудингу.

Потім додайте сметану, перемішайте. Миску з кремом поставте на водяну баню і варити крем до загустіння.

У гарячий крем введіть розм’якшене вершкове масло і добре перемішайте. Крем для торта «Пломбір» готовий.

На корж з піщаної крихти викладіть трохи крему і розрівняйте його. Чергуйте шари з печива і крему, поки не закінчаться інгредієнти.

Торт приберіть в холодильник на 8 годин. Перед подачею прикрасити торт можна білим шоколадом, фруктами або кокосовою стружкою.

Приємного апетиту!

Торти