Смачний барвистий торт з кабачкового млинців – відмінний варіант урізноманітнити святковий стіл і чудова альтернатива печінковому торту. Складається він з тонких кабачкового млинців у поєднанні зі свіжими помідорами, часником і свіжою зеленню. Пікантний і ніжний він вразить всіх не тільки своїм смаком, але і яскравою кольоровою гамою, яку поєднує в собі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 1 кг
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Сіль 0.25 ч. л.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт торта з кабачкового млинців простий у приготуванні! Кабачки промиваємо під водою, чистити від шкірки не обов’язково, вона ще м’яка. Натираємо кабачки на крупній тертці, потім злегка віджимаємо від соку, щоб прибрати зайву рідину. До кабачків додаємо яйця, просіваємо борошно, додаємо сіль. Все добре перемішуємо. За консистенцією тісто вийшло, як на оладки.

ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо і додаємо рослинне масло. Викладаємо тісто на сковороду по кілька столових ложок і трохи розрівнюємо, щоб млинці у нас вийшли однакового діаметру. Обсмажуємо блін за кілька хвилин з обох сторін. Із зазначеної кількості інгредієнтів у нас виходить 4-5 млинців. Даємо млинців трохи охолонути.

Майонез змішуємо з часником, пропущеним через прес. Помідори промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками. Приступаємо до складання торта: млинець кладемо на блюдо, змащуємо його тонким шаром майонезу, зверху викладаємо шар з помідор і накриваємо наступним млинцем. Останній млинець зверху змащуємо майонезом, викладаємо помідори і посипаємо зеленню.

Готовий торт ставимо в холодильник, щоб він просочився 30 хвилин. Після цього подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків на сковороді Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді