Торт можна готувати не тільки з борошняного тіста, але і з овочів. Коржі з кабачків виходять особливо смачними. Для начинки можна використовувати майонез або сметану, що вам більше подобається. А для апетитності додати засмажку з цибулі і моркви. Така страва прикрасить святковий стіл і різноманітить сімейний вечерю.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 1.2 кг
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Морква – 100 гр.
- Сметана – 300 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Помідори свіжі – 0.5 шт.
- Петрушка – 3 гілки
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт кабачкового торта з морквою і цибулею простий у приготуванні! З кабачка видаляємо шкірку, очищаємо його від насіння і подрібнюємо за допомогою м’ясорубки.
Після цього опрокидываем масу на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Перекладаємо кабачок в тарілку, змішуємо з яйцями і борошном.
Додаємо сіль і спеції.
Тепер змащуємо рослинним маслом сковороду і розігріваємо її. Викладаємо першу порцію кабачкового тіста (приблизно 2 ст. л.) і розрівнюємо його по дну. Обсмажуємо корж з обох сторін.
Цибулю очищаємо від лушпиння, розрізаємо її невеликими кубиками. Морквину ж краще натерти на крупній тертці. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.
Коли всі коржі просмажені, збираємо торт. Кладемо один корж на тарілку, промазуємо його кошторисної, а зверху викладаємо овочеву засмажку.
Потім кладемо наступний корж і повторюємо процес. Продовжуємо викладати коржі і начинку, поки вони не закінчаться.
Верхівку кабачкового торта можна прикрасити гілочкою зелені і порізаними шматочками помідорів.
Приємного апетиту!
Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торт з кабачків на сковороді Торти