Торт можна готувати не тільки з борошняного тіста, але і з овочів. Коржі з кабачків виходять особливо смачними. Для начинки можна використовувати майонез або сметану, що вам більше подобається. А для апетитності додати засмажку з цибулі і моркви. Така страва прикрасить святковий стіл і різноманітить сімейний вечерю.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 1.2 кг
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сметана – 300 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Помідори свіжі – 0.5 шт.
  • Петрушка – 3 гілки
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт кабачкового торта з морквою і цибулею простий у приготуванні! З кабачка видаляємо шкірку, очищаємо його від насіння і подрібнюємо за допомогою м’ясорубки.

Після цього опрокидываем масу на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

Перекладаємо кабачок в тарілку, змішуємо з яйцями і борошном.

Додаємо сіль і спеції.

Тепер змащуємо рослинним маслом сковороду і розігріваємо її. Викладаємо першу порцію кабачкового тіста (приблизно 2 ст. л.) і розрівнюємо його по дну. Обсмажуємо корж з обох сторін.

Цибулю очищаємо від лушпиння, розрізаємо її невеликими кубиками. Морквину ж краще натерти на крупній тертці. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.

Коли всі коржі просмажені, збираємо торт. Кладемо один корж на тарілку, промазуємо його кошторисної, а зверху викладаємо овочеву засмажку.

Потім кладемо наступний корж і повторюємо процес. Продовжуємо викладати коржі і начинку, поки вони не закінчаться.

Верхівку кабачкового торта можна прикрасити гілочкою зелені і порізаними шматочками помідорів.

Приємного апетиту!

Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торт з кабачків на сковороді Торти