Дуже смачні, солодкі і пряні цукати з гарбуза з лимоном і апельсином. Готувати їх дуже просто, залишилося трохи запастися часом і терпінням. Виходить апетитніше і корисніше покупних цукатів! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 кг
- Апельсин – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Цукор-пісок – 800 гр.
Процес приготування:
Як приготувати цукати з гарбуза з лимоном і апельсином в духовці в домашніх умовах? Гарбуз промиваємо, очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими шматочками приблизно 1*1 див.
Також моєму цитрусові і нарізаємо їх кружками.
Відправляємо всі інгредієнти в каструлю, засипаємо цукром-піском і залишаємо на кілька годин, щоб виділився сік.
Після цього ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 5-7 хв., поки продукти не стануть м’якими.
Тепер зливаємо сік через друшляк, а гарбуз і цитрусові викладаємо на папір для запікання і відправляємо в духовці. Сушимо цукати 2-3 години.
Смачного!