Дуже смачні, солодкі і пряні цукати з гарбуза з лимоном і апельсином. Готувати їх дуже просто, залишилося трохи запастися часом і терпінням. Виходить апетитніше і корисніше покупних цукатів! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 1 кг
  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 800 гр.

Процес приготування:

Як приготувати цукати з гарбуза з лимоном і апельсином в духовці в домашніх умовах? Гарбуз промиваємо, очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими шматочками приблизно 1*1 див.

Також моєму цитрусові і нарізаємо їх кружками.

Відправляємо всі інгредієнти в каструлю, засипаємо цукром-піском і залишаємо на кілька годин, щоб виділився сік.

Після цього ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 5-7 хв., поки продукти не стануть м’якими.

Тепер зливаємо сік через друшляк, а гарбуз і цитрусові викладаємо на папір для запікання і відправляємо в духовці. Сушимо цукати 2-3 години.

Смачного!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Десерт з гарбуза в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці