Ароматне і насичене варення виходить з кабачків з додаванням м’яти і лимона. Ласощі можна подавати до чаю або як доповнення до інших десертів.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Кабачки – 1 кг
  • Цукор-пісок – 4 ст.
  • Лимон – 1 шт.
  • М’ята свіжа – 1 пучок

Процес приготування:

Готувати варення з кабачків з лимоном і м’ятою легко! Ретельно промиваємо кабачки, очищаємо їх від шкірки і насіння. Частину овоча нарізаємо на невеликі кубики.

Мій лимон і також нарізаємо його кубиками. Свіжу м’яту подрібнюємо. Всі три інгредієнти перемішуємо в одній глибокої посуді.

Продукти засипаємо цукром і залишаємо настоятися 2 години. Після чого переставляємо вміст на плиту, доводимо до кипіння і готуємо на повільному вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.

Готове ласощі розливаємо по стерилізованим банкам, закриваємо кришками, даємо охолонути і відправляємо на зберігання. Ароматне варення з кабачків з м’ятою і лимоном готово!

Варення з кабачків Варення з кабачків з лимоном Кабачки на зиму Консервовані кабачки