Смачну вечерю у вельми незвичайному поданні можна приготувати з вермішелі і фаршу. Гнізда можна прикрасити по своєму смаку зеленню, свіжими або консервованими овочами – той випадок, коли звичні продукти стають шедевром кулінарії.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гнізда з макаронів – 400 – 500 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати вермишелевые гнізда з фаршем? Овочі та зелень вимити. Цибулю, моркву і болгарський перець очистіть. Прокрутіть все через м’ясорубку. Овочевий фарш посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
В глибоку сковороду викладіть гнізда з вермішелі і в середину кожного покладіть по чайній ложці овочевого фаршу. Налийте в сковорідку воду так, щоб вона доходила до середини гнізд, посоліть. Прикрийте сковороду кришкою і готуйте на невеликому вогні 15 хвилин після закипання.
У фарш додайте томатну пасту, посоліть і приправте його за смаком, потім обсмажте фарш на сковорідці.
Коли гнізда з вермішелі зваряться, вилийте з сковороди залишки води, в кожне гніздо покладіть по столовій ложці обсмаженого фаршу. Накрийте сковорідку кришкою і поставте на вогонь. Протушкувати блюдо 10-12 хвилин, потім прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гнізда з макаронів Гнізда з фаршем Гнізда з фаршем на сковороді