Смачну вечерю у вельми незвичайному поданні можна приготувати з вермішелі і фаршу. Гнізда можна прикрасити по своєму смаку зеленню, свіжими або консервованими овочами – той випадок, коли звичні продукти стають шедевром кулінарії.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Гнізда з макаронів – 400 – 500 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати вермишелевые гнізда з фаршем? Овочі та зелень вимити. Цибулю, моркву і болгарський перець очистіть. Прокрутіть все через м’ясорубку. Овочевий фарш посоліть і приправте за смаком, перемішайте.

В глибоку сковороду викладіть гнізда з вермішелі і в середину кожного покладіть по чайній ложці овочевого фаршу. Налийте в сковорідку воду так, щоб вона доходила до середини гнізд, посоліть. Прикрийте сковороду кришкою і готуйте на невеликому вогні 15 хвилин після закипання.

У фарш додайте томатну пасту, посоліть і приправте його за смаком, потім обсмажте фарш на сковорідці.

Коли гнізда з вермішелі зваряться, вилийте з сковороди залишки води, в кожне гніздо покладіть по столовій ложці обсмаженого фаршу. Накрийте сковорідку кришкою і поставте на вогонь. Протушкувати блюдо 10-12 хвилин, потім прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гнізда з макаронів Гнізда з фаршем Гнізда з фаршем на сковороді