Відбивні з окосту – незвичайна справа. У цьому рецепті ми розкриємо секрет цього смачного страви. Для приготування відбивних, краще обрати верхню і внутрішню частину стегна.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0.8 – 1 кг
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати відбивну зі свинячого окосту просто! Свиняче м’ясо промийте, обсушити паперовими рушниками, наріжте смужками по 1-1,5 сантиметра. Кожен шматок викладіть на обробну дошку, відбийте молотком, посипте сіллю і спеціями з двох сторін.
Яйця збийте до однорідної маси. Занурте кожен шматок в яєчну масу, після цього опустіть його в панірувальні сухарі.
Швидко обсмажте відбивні на розігрітій олії з двох сторін, у вас на це піде 1-2 хвилини на кожну сторону.
Відбивні складіть у глибоку форму, закрийте форму фольгою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте відбивні 20-25 хвилин, за цей час жорсткі волокна м’яса остаточно розм’якнуть і не втратять свій аромат. Відбивні подавайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці