Цей рецепт сподобається тим, хто хоче швидко і легко приготувати смачну страву з курячих грудок. Відмінне поєднання всіх інгредієнтів і приготування відбивних в духовці робить це блюдо прекрасним варіантом для сімейного вечері.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Вершки – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування відбивних з курячих грудок в духовці. Курячу грудку необхідно промити, а потім обсушити (можна скористатися паперовим рушником).

Далі ріжемо м’ясо на шматочки, товщина яких приблизно 1,5 див.

Кожен отриманий шматочок м’яса необхідно відбити з обох сторін.

Всі заготівлі м’яса кладемо в глибоку миску. Додаємо до них майонез, гірчицю, сіль і тиснемо сюди ж зубчики часнику. Все перемішуємо. Поки будемо займатися іншими приготуваннями, м’ясо маринуватися. Включаємо прогріватися духовку, встановивши температурний режим в 200 градусів.

Переходимо до підготовки заправки для відбивних. Сир твердих сортів подрібнюємо на крупній тертці, додаємо до нього куряче яйце і вершки. Перемішуємо. Заправка готова.

Моєму томат, нарізаємо його кружечками і потім ще навпіл.

Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.

Невеликою кількістю рослинного масла змащуємо деко, викладаємо на нього мариноване м’ясо. Поверх відбивних розкладаємо нарізаний помідор і цибулю.

Далі покриваємо м’ясо з овочами сирної заправкою і відправляємо відбивні в гарячу духовку на 30 хвилин.

По готовності відбивні будуть мати красиву рум’яну скоринку. Подаємо страву до столу з гарніром або як самостійну страву в теплому вигляді.

Приємного вам апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з сиром і помідорами в духовці