Щоб свинячі відбивні вийшли ніжними і не дуже жирними, але при цьому соковитими і ароматними – спочатку запечатаем їх на гарячій сковороді на часниковому маслі, а потім запечемо в духовці в ароматному соусі по швидкому і простому рецептом.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 500 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Бульйон з курки – 150 мл
- Лавровий лист – 1 шт.
- Чебрець свіжий – 1 гілка
- Біле сухе вино – 100 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт відбивних зі свинини з часником простий у приготуванні! М’ясо звільнити від плівок і жиру. Розріжте його на медальйони, товщиною 1 см, нанести на свинину сіль і перець.
Розігрійте сковороду з олією, покладіть в нього очищений і порізаний на кілька пластин зубчик часнику, потримайте його на малому вогні в олії 1-2 хвилини для аромату і видаліть. На середньому вогні запечатайте свинину, прожаривая по 2 хвилини з кожного боку до рум’яного кольору. Викладіть м’ясо на тарілку.
В цю ж сковороду налийте вино, покладіть чебрець і лаврушку. Поваріть 2 хвилини і додайте бульйон. Соус повинен злегка загуснути через 4 хвилини, тоді вимикайте.
Відбивні укладіть на деко в один шар, полийте їх гарячим ароматним соусом і поставте в розігріту духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах.
Подавати відбивні обов’язково слід гарячими з будь-яким гарніром, підійде навіть простий варіант (картопля або крупа). Покладіть шматочок на тарілку і полийте чудовим соусом, що залишився в деку.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Курячі відбивні