Щоб свинячі відбивні вийшли ніжними і не дуже жирними, але при цьому соковитими і ароматними – спочатку запечатаем їх на гарячій сковороді на часниковому маслі, а потім запечемо в духовці в ароматному соусі по швидкому і простому рецептом.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свинина – 500 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Бульйон з курки – 150 мл
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Чебрець свіжий – 1 гілка
  • Біле сухе вино – 100 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт відбивних зі свинини з часником простий у приготуванні! М’ясо звільнити від плівок і жиру. Розріжте його на медальйони, товщиною 1 см, нанести на свинину сіль і перець.

Розігрійте сковороду з олією, покладіть в нього очищений і порізаний на кілька пластин зубчик часнику, потримайте його на малому вогні в олії 1-2 хвилини для аромату і видаліть. На середньому вогні запечатайте свинину, прожаривая по 2 хвилини з кожного боку до рум’яного кольору. Викладіть м’ясо на тарілку.

В цю ж сковороду налийте вино, покладіть чебрець і лаврушку. Поваріть 2 хвилини і додайте бульйон. Соус повинен злегка загуснути через 4 хвилини, тоді вимикайте.

Відбивні укладіть на деко в один шар, полийте їх гарячим ароматним соусом і поставте в розігріту духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах.

Подавати відбивні обов’язково слід гарячими з будь-яким гарніром, підійде навіть простий варіант (картопля або крупа). Покладіть шматочок на тарілку і полийте чудовим соусом, що залишився в деку.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Курячі відбивні