Апетитні відбивні зі свинячої печінки – дуже вдале блюдо, яке легко і швидко готується. Відбивні саме з свинячої печінки вважаються найбільш вдалими і соковитими після приготування. Оскільки готується ця страва дуже швидко, рецепт чудово підходить для зайнятих людей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча печінка – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Борошно пшеничне – 1 склянка
Процес приготування:
Готувати відбивні зі свинячої печінки легко! Перед тим як почати готувати відбивні зі свинячої печінки вам потрібно підготувати всі інгредієнти і вибрати найсвіжішу і хорошу печінка, сполоснути та просушити її.
Печінка потрібно покласти на обробну дошку і накрити харчовою плівкою, після чого відбити печінку за допомогою молоточка для м’яса.
Далі вам потрібно натерти на дрібній тертці цибулину і втерти в свинячу печінку з обох сторін. Потім посоліть і поперчіть шматочки. Приготуйте кляр: збийте яйця виделкою в окремій ємності і додайте воду. В іншу ємність насипте борошно.
Свинячу печінку потрібно вмочити в борошно з двох сторін, потім в яєчну суміш і знову в борошно. Ці відбивні потім обсмажте на розігрітій сковороді з маслом на помірному вогні до готовності.
Приємного апетиту!
Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді