Для свинячих відбивних бажано вибрати филейное м’ясо довгастої форми. Завдяки паніровці з яєць та борошна, страва смачна навіть без хліба і гарніру. А до отбивным приготуємо часниковий соус з кропом, завдяки якому вони будуть ще смачніше.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа для свинини – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Для соусу: –
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 150 гр.
  • Кріп – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт відбивних зі свинини в паніровці простий у приготуванні! Борошно просійте в плоску широку тарілку. Яйця збийте виделкою окремо, додайте сіль і перець. М’ясо наріжте тонкими шматками і відбийте молотком, обгорнувши харчовою плівкою. Натріть шматки м’яса приправою для свинини, і якщо в ній немає солі – посоліть.

Розігрійте сковороду з олією. Шматок м’яса умочіть в борошні.

Перекладіть в тарілку з яйцями і переверніть, щоб кляр був по всій площі.

Покладіть відбивні на сковороду і смажте на повільному вогні до красивої золотої скоринки. Укладіть поруч стільки шматків, скільки вміщує сковорода, переверніть на другий бік і теж прожарте.

Викладайте готові відбивні один на одного в тарілку.

майонез видавити очищений часник і розмішайте.


Кріп помийте, подрібніть і покладіть в соус, перемішайте.

Подавайте відбивні гарячими, а соус – в окремому соуснику, щоб кожен бажаючий міг взяти скільки хочеться.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді