Для ситного сімейного обіду можна приготувати відбивні зі свинини. М’ясо виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Борошно надає страві ідеальну золотисту скориночку.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свиняче філе – 600 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати відбивні зі свинини в сковороді в борошні? Свиняче філе позбавляємо від жиру.
Нарізаємо рівномірними шматками товщиною 1,5-2 див.
Відбиваємо кожен шматочок м’яса.
Обмазуємо сіллю і меленим перцем.
Вибираємо посуд для борошна та яєць. Знадобляться дві великі і глибокі тарілки, щоб в них містився шматочок м’яса. В одну тарілку висипаємо борошно. В іншу збиваємо яйця з сіллю.
Беремо шматочок м’яса, обвалюємо його в борошні, а потім в яєчної суміші.
Після яєчної суміші знову обвалюємо шматочок у борошні. Так проробляємо з кожним.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуємо кожен шматочок м’яса з обох боків до золотистої скоринки.
Відбивні зі свинини готові! Їх можна подавати з картоплею, овочами і будь-яким іншим гарніром. Приємного апетиту!
Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді