Для ситного сімейного обіду можна приготувати відбивні зі свинини. М’ясо виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Борошно надає страві ідеальну золотисту скориночку.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свиняче філе – 600 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати відбивні зі свинини в сковороді в борошні? Свиняче філе позбавляємо від жиру.

Нарізаємо рівномірними шматками товщиною 1,5-2 див.

Відбиваємо кожен шматочок м’яса.

Обмазуємо сіллю і меленим перцем.

Вибираємо посуд для борошна та яєць. Знадобляться дві великі і глибокі тарілки, щоб в них містився шматочок м’яса. В одну тарілку висипаємо борошно. В іншу збиваємо яйця з сіллю.

Беремо шматочок м’яса, обвалюємо його в борошні, а потім в яєчної суміші.

Після яєчної суміші знову обвалюємо шматочок у борошні. Так проробляємо з кожним.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.

Обсмажуємо кожен шматочок м’яса з обох боків до золотистої скоринки.

Відбивні зі свинини готові! Їх можна подавати з картоплею, овочами і будь-яким іншим гарніром. Приємного апетиту!

Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді