Густе і смачне вишневе ласощі готується дуже просто. Вишневий джем без кісточок зберігає всі корисні властивості свіжих ягід, тому присутність цього ласощі на кухні взимку не просто бажано, а необхідно.


Інгредієнти: на 0.8 л.

  • Вишня – 1 кг
  • Цукор-пісок – 850 гр.
  • Суміш для желе – 1 пакет

Процес приготування:

Почнемо готувати вишневий джем без кісточок. Вишню помити, просушити на кухонному рушнику. Витягти з вишень кісточки, перемолоти в блендері підготовлену вишню до однорідної маси, що нагадує по консистенції пюре.

У велику каструлю вилити вишневе пюре, додати цукор, перемішати. Поставити вишневу масу на невеликий вогонь. Варити півгодини, постійно помішуючи.

Через півгодини всипати до вишневої масі желирующую суміш, ретельно перемішати. Варити ще 25 хвилин на маленькому вогні до загусання вишневої маси.

Готовий вишневий джем без кісточок розлити по попередньо стерилізованим банкам. Запашну джем на зиму заготовлено!

Варення з вишні без кісточок Вишня на зиму Джеми Желе з вишні без желатина Повидло Повидло з вишні