Вишнева п’ятихвилинка – прекрасна заготівля на зиму. Таке варення виходить дуже ароматним, а відсутність кісточок робить його ідеальною начинки для пирогів і булочок.


Інгредієнти: на 0.2 л.

  • Вишня – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати варення з вишні п’ятихвилинка без кісточок густе на зиму. Ретельно промиваємо вишню, обережно видаляємо кісточки.

Додаємо до ягід цукор і залишаємо приблизно на 4 години.

Відправляємо ягоди на вогонь, де варимо протягом 5 хвилин. Знімаємо піну і залишаємо варення остигати. Повторюємо ці дії ще 2 рази.

Варення викладаємо в простерилизованную банку.

Банку закатуємо стерилізованої кришкою.

Варення зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!

Варення з вишні п'ятихвилинка Варення-п'ятихвилинка з вишні без кісточок Вишня з цукром на зиму Вишня на зиму Вишня у власному соку на зиму