Пюре, приготовлене без єдиного кристалу цукру – це відмінний перекус для найменших і для людей з цукровим діабетом. Таким десертом можна балувати себе, навіть сидячи на самій жорсткій дієті. Не відмовляйте собі в задоволенні!
Інгредієнти: на 1.8 л.
- Яблука – 3 кг
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати яблучне пюре для малюків без цукру на зиму, плоди перебираємо, вирізаємо пошкоджені і зіпсовані ділянки, промиваємо й обсушуємо.
Підготовлені фрукти нарізаємо тонкими скибочками, при цьому видаляючи насінну коробочку. Перекладаємо в посуд, в якій будемо варити, додаємо воду і ставимо на повільний вогонь.
Після закипання варимо близько 5-7 хвилин до м’якості і знімаємо з вогню. Розм’якшені яблука перетираємо через сито або перебиваємо за допомогою заглибного блендера.
Отриману масу ще раз відправляємо на плиту і проварюємо близько 10 хвилин.
Готове пюре розкладаємо по стерильним банкам і зберігаємо в холодильнику або на балконі. Приємного апетиту!
Новости