Пюре, приготовлене без єдиного кристалу цукру – це відмінний перекус для найменших і для людей з цукровим діабетом. Таким десертом можна балувати себе, навіть сидячи на самій жорсткій дієті. Не відмовляйте собі в задоволенні!


Інгредієнти: на 1.8 л.

  • Яблука – 3 кг
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати яблучне пюре для малюків без цукру на зиму, плоди перебираємо, вирізаємо пошкоджені і зіпсовані ділянки, промиваємо й обсушуємо.

Підготовлені фрукти нарізаємо тонкими скибочками, при цьому видаляючи насінну коробочку. Перекладаємо в посуд, в якій будемо варити, додаємо воду і ставимо на повільний вогонь.

Після закипання варимо близько 5-7 хвилин до м’якості і знімаємо з вогню. Розм’якшені яблука перетираємо через сито або перебиваємо за допомогою заглибного блендера.

Отриману масу ще раз відправляємо на плиту і проварюємо близько 10 хвилин.

Готове пюре розкладаємо по стерильним банкам і зберігаємо в холодильнику або на балконі. Приємного апетиту!

Новости