Смачне, ароматне, пряне сало – найкраща домашня закуска. Приготовлена по особливому, перевіреним рецептом, вона виходить м’якою і апетитною. Ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 1 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 2,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 2,5 ч. л.
  • Сіль – 0.5 склянки
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Як посолити сало з часником без розсолу в банку? Часник чистимо і дрібно кришимо ножем або ж пропускаємо через прес.

Подрібнюємо лавровий лист, змішуємо його з сіллю, часником, червоним і чорним меленим перцем.

Сало ножем чистимо, промиваємо і даємо йому підсохнути на паперових рушниках. Розрізаємо його на кілька шматочків.

Промазуємо сало сіллю зі спеціями і кладемо в банку.

Витримуємо сало в кімнатній температурі 24 години. Після ставимо банку в холодильник на 4 дні.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в банку Як засолити сало в домашніх умовах