Смачне, ароматне, пряне сало – найкраща домашня закуска. Приготовлена по особливому, перевіреним рецептом, вона виходить м’якою і апетитною. Ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 1 кг
- Часник – 3 зуб.
- Перець чорний мелений – 2,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 2,5 ч. л.
- Сіль – 0.5 склянки
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Як посолити сало з часником без розсолу в банку? Часник чистимо і дрібно кришимо ножем або ж пропускаємо через прес.
Подрібнюємо лавровий лист, змішуємо його з сіллю, часником, червоним і чорним меленим перцем.
Сало ножем чистимо, промиваємо і даємо йому підсохнути на паперових рушниках. Розрізаємо його на кілька шматочків.
Промазуємо сало сіллю зі спеціями і кладемо в банку.
Витримуємо сало в кімнатній температурі 24 години. Після ставимо банку в холодильник на 4 дні.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в банку Як засолити сало в домашніх умовах