Смачні соковиті біляші з м’ясом можна приготувати на сковороді, головне їх правильно обсмажити. Для цього потрібно добре змастити її олією, так як тісто досить багато його вбере. Біляші вийдуть дивовижні, краще ніж в пекарню!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Кефір – 1,5 склянки
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як правильно смажити біляші з м’ясом на сковороді? Кефір підігріваємо до 40 градусів, розмішуємо в нього соду, сіль та цукровий пісок.

Вершкове масло натираємо на крупній тертці.

Тепер змішуємо його з борошном і розтираємо в однорідну крихту.

Додаємо в кефір борошно з вершковим маслом, замішуємо густе однорідне тісто.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його квадратиками невеликого розміру.

у фарш Додаємо цибулю, солимо і приправляємо його за смаком.

Тепер ділимо тісто на шматочки і робимо з них коржики.

В середину кладемо м’ясний фарш і загинаємо краю тесту, формуючи бортики.

На сковороду вливаємо олію шаром в 2-3 див.

Викладаємо біляші і обсмажуємо з обох сторін близько 10-15 хв.

Приємного апетиту!

Біляші Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші на кефірі