Смачні соковиті біляші з м’ясом можна приготувати на сковороді, головне їх правильно обсмажити. Для цього потрібно добре змастити її олією, так як тісто досить багато його вбере. Біляші вийдуть дивовижні, краще ніж в пекарню!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Кефір – 1,5 склянки
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як правильно смажити біляші з м’ясом на сковороді? Кефір підігріваємо до 40 градусів, розмішуємо в нього соду, сіль та цукровий пісок.
Вершкове масло натираємо на крупній тертці.
Тепер змішуємо його з борошном і розтираємо в однорідну крихту.
Додаємо в кефір борошно з вершковим маслом, замішуємо густе однорідне тісто.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його квадратиками невеликого розміру.
у фарш Додаємо цибулю, солимо і приправляємо його за смаком.
Тепер ділимо тісто на шматочки і робимо з них коржики.
В середину кладемо м’ясний фарш і загинаємо краю тесту, формуючи бортики.
На сковороду вливаємо олію шаром в 2-3 див.
Викладаємо біляші і обсмажуємо з обох сторін близько 10-15 хв.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші на кефірі