Яскрава і насичена за смаком самса виходить начинкою з гарбуза. Приготуйте домашнє блюдо для вашого сніданку або обіду. Пригостіть рідних живильної і оригінальною закускою.
Інгредієнти: на 15 порц.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вода – 120 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 1 щіпка
- Гарбуз – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Кунжут – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати самсу з начинкою з гарбуза? Для тіста з’єднуємо теплу воду з просіяним борошном, сіллю і содою. Руками вимішуємо тісто в щільний клубок.
Поділяємо готовий продукт на невеликі рівні частини, кожну з яких тонко розкочуємо.
Підготуємо начинку. Для цього чистимо овочі. Гарбуз натираємо, а ріпчасту цибулю подрібнюємо. Змішуємо інгредієнти один з одним, рослинним маслом і спеціями.
кожен розкатаний коло тіста кладемо начинку. Щільно загортаємо краю в трикутник.
Викладаємо заготовку на деко з пергаментом. Посипаємо блюдо насінням за смаком і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.
Рум’яна самса з соковитою гарбузовою начинкою готова. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!
Бездріжджове тісто для самси Самса Самса з гарбузом Тісто для самси