Яскрава і насичена за смаком самса виходить начинкою з гарбуза. Приготуйте домашнє блюдо для вашого сніданку або обіду. Пригостіть рідних живильної і оригінальною закускою.


Інгредієнти: на 15 порц.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Вода – 120 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Гарбуз – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Кунжут – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати самсу з начинкою з гарбуза? Для тіста з’єднуємо теплу воду з просіяним борошном, сіллю і содою. Руками вимішуємо тісто в щільний клубок.

Поділяємо готовий продукт на невеликі рівні частини, кожну з яких тонко розкочуємо.

Підготуємо начинку. Для цього чистимо овочі. Гарбуз натираємо, а ріпчасту цибулю подрібнюємо. Змішуємо інгредієнти один з одним, рослинним маслом і спеціями.

кожен розкатаний коло тіста кладемо начинку. Щільно загортаємо краю в трикутник.

Викладаємо заготовку на деко з пергаментом. Посипаємо блюдо насінням за смаком і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.

Рум’яна самса з соковитою гарбузовою начинкою готова. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!

Бездріжджове тісто для самси Самса Самса з гарбузом Тісто для самси