В хлібопічці Панасонік можна спекти простий пшеничний хліб і вдома на своїй кухні. Його неповторний смак і зовсім не схожий на смак хліба з магазину. Важливо правильно виконати порядок закладки продуктів і їх кількість, адже хлібопічка не допускає вільно поводження з інструкцією.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода – 300 мл
  • Масло вершкове – 1.5 ст. л.

Процес приготування:

Як спекти пшеничний хліб в хлібопічці Панасонік? В чашу хлібопічки насипте сухі дріжджі, звичайні або «Сафф-момент».

Пшеничне борошно відміряйте на вагах або мірним стаканчиком. Її обов’язково просіяти на сито і пересипте в чашу поверх дріжджів.

На борошно насипте чайну ложечку солі.

Відміряйте склянкою потрібну кількість теплої води і вилийте її в чашу.

Шматочок вершкового масла наріжте на тонкі слайсы і перекладіть в миску. Можете масла додати більше, буде тільки смачніше.

Чашу з продуктами помістіть в хлібопічку Панасонік. Встановіть програму 08 в «Меню», розмір – 750 р, «Колір скоринки» – за бажанням. Потім увімкніть «Старт». Час встановлюється за замовчуванням – 5 годин 51 хвилина.

При часу замісу можете відкрити кришку і визначити стан колобка тесту. Потрібно, щоб він був однорідним і еластичним. Більше кришку хлібопічки не відкривайте, щоб хліб не осел.

Після сигналу про закінчення програми натисніть кнопку «Стоп» і відключіть прилад від розетки.

Спечений пшеничний хліб акуратно вийміть з чаші, остудіть на решітці і під рушником і можете подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на воді в хлібопічці