Сосиски в листковому бездрожжевом тесті під силу приготувати будь-якому починаючому кулінару. Ця страва може стати альтернативою бутербродів, а також підійде для пікніків і перекусів на роботі.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сосиски – 10 шт.
- Листкове тісто бездріжджове – 400 – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як загорнути сосиски в листкове бездріжджове тісто? Напівфабрикат листкового бездріжджового тіста розморозьте при кімнатній температурі. Потім розкачайте його і наріжте тонкими смужками.
Сосиски вийміть з оболонки і щільно обмотайте їх тестом.
Форму для запікання застелити пергаментним папером. Розкладіть заготовки на невеликій відстані один від одного.
Сире яйце окремо збийте виделкою. Отриманою масою змастіть тісто.
Відправте сосиски в тісті в духовку, розігріту до 180 градусів. Рум’яна випічка буде готова через 20-25 хвилин, трохи остудіть її і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Сосиски в тісті