Свинина, запечена в спеціальному пакеті для запікання, не вимагає від вас багато сил і часу, але виходить дуже соковитою і смачною. Таке блюдо можна подати на свято і в будень.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як запекти свинину шматком в пакеті в духовці? Свинину промийте, просушіть. Потім натріть сіллю і меленим перцем
Часник очистіть від лушпиння, наріжте його невеликими шматочками. На м’ясі зробіть невеликі надрізи і вкладете в них часник.
Підготовлене м’ясо покладіть в пакет для запікання, закріпіть його краю з двох сторін.
Запікайте м’ясо при 200 градусах 40-50 хвилин. Час запікання залежить від потужності вашої духовки.
Запечену свинину можна подавати в гарячому вигляді з гарніром. Або з охолодженого м’яса робити нарізку і подавати як закуску.
Приємного апетиту!
Страви з свинини