Свинина, запечена в спеціальному пакеті для запікання, не вимагає від вас багато сил і часу, але виходить дуже соковитою і смачною. Таке блюдо можна подати на свято і в будень.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як запекти свинину шматком в пакеті в духовці? Свинину промийте, просушіть. Потім натріть сіллю і меленим перцем

Часник очистіть від лушпиння, наріжте його невеликими шматочками. На м’ясі зробіть невеликі надрізи і вкладете в них часник.

Підготовлене м’ясо покладіть в пакет для запікання, закріпіть його краю з двох сторін.

Запікайте м’ясо при 200 градусах 40-50 хвилин. Час запікання залежить від потужності вашої духовки.

Запечену свинину можна подавати в гарячому вигляді з гарніром. Або з охолодженого м’яса робити нарізку і подавати як закуску.

Приємного апетиту!

Страви з свинини