Питаттельное і ароматне блюдо для вашого столу – обсмажені шматочки свинини. М’ясне частування здивує простотою пріготолвенія і яскравим готовим смаком. Порадуйте себе смачним обідом або вечерею.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча вирізка – 0,5 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Чебрець свіжий – 4 гілки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло оливкове – для смаження

Процес приготування:

Як посмажити шматочками свинину на сковороді? Промиваємо свинину, отираем її паперовим рушником і поділяємо на невеликі шматочки. Ріжемо проти волокон, так м’ясо не зменшиться в розмірах під час смаження.

Кожен шматочок м’яса рівномірно посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо тонкими пластинами.

В сковороду вливаємо олію. Розігріваємо її і викладаємо гілочки чебрецю з часником. Смажимо до появи яскравого аромату.

До спецій викладаємо шматочки свинини. Готуємо на інтенсивному вогні.

Обсмажуємо м’ясо з кожного боку до золотистої скоринки.

Даємо страві трохи відпочити і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Страви з свинини