Годувати свою сім’ю смачно і корисно хоче кожна господиня. Форель – продукт, багатий амінокислотами і фосфором. Її слід включати в свій раціон, тим більше, в мережі можна знайти багато простих рецептів засолювання форелі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Форель – 1 кг
  • Сіль – 2,5 ст. ложки
  • Цукор-пісок – 1,5 – 2 ст. л.
  • Горілка – 30 мл

Процес приготування:

Як засолити форель з горілкою в домашніх умовах? Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рибу помийте і обсушіть. Відміряйте необхідну кількість солі, цукру і горілки.

Форель розрізати вздовж хребта і видаліть кістки.

Філе добре натріть сумішшю солі і цукор.

Складіть рибу в миску, полийте горілкою, закрийте кришкою і поставте в холодильник на 1-2 дні.

Солона форель підходить для приготування бутербродів, салатів або рибної нарізки.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель в розсолі Як засолити червону рибу в домашніх умовах