Соковиту і апетитну горбушу можна солити різними способами. Спробуйте простий варіант без використання розсолу. Готовий продукт стане в нагоді для формування яскравих і смачних закусок.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Суміш перців – 1 ч. л.
  • Прованські трави – за смаком
  • Масло рослинне – 90 мл

Процес приготування:

Як засолити горбушу без розсолу? Горбушу промиваємо.

Позбавляємо її від голови і хвоста.

Далі розрізаємо черево, обережно витягуємо хребет і дрібні кісточки. Для цього можна використовувати пінцет.

Знову промиваємо рибу, обтираем її й нарізаємо на невеликі шматочки.

Рослинне масло гарненько розмішуємо з сіллю, сумішшю перців і сухими травами.

Поливаємо цим шматочки горбуші.

Наполягаємо червону рибу в прянощах 4-6 годин. Після чого можна відразу подавати до столу. Готово!

горбуша Солона горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу шматочками