Соковиту і апетитну горбушу можна солити різними способами. Спробуйте простий варіант без використання розсолу. Готовий продукт стане в нагоді для формування яскравих і смачних закусок.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Горбуша – 1 шт.
- Сіль – 2 ст. л.
- Суміш перців – 1 ч. л.
- Прованські трави – за смаком
- Масло рослинне – 90 мл
Процес приготування:
Як засолити горбушу без розсолу? Горбушу промиваємо.
Позбавляємо її від голови і хвоста.
Далі розрізаємо черево, обережно витягуємо хребет і дрібні кісточки. Для цього можна використовувати пінцет.
Знову промиваємо рибу, обтираем її й нарізаємо на невеликі шматочки.
Рослинне масло гарненько розмішуємо з сіллю, сумішшю перців і сухими травами.
Поливаємо цим шматочки горбуші.
Наполягаємо червону рибу в прянощах 4-6 годин. Після чого можна відразу подавати до столу. Готово!
горбуша Солона горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу шматочками