Засолити сало дуже просто і легко. Головне приготувати спеції і добре натерти, щоб смак і аромат були більш насиченими. Пряне, апетитне сало з часником точно сподобається всім мешканцям і гостям!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 1 кг
- Сіль велика – 200 гр.
- Часник – 2 головки
- Лавровий лист – 6 шт.
- Перець чорний мелений – 2 ч. л.
- Кмин – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як засолити сало з часником в банку сухим способом? Сало чистимо і нарізаємо його невеликими довгастими шматками.
Часник чистимо і пропускаємо через прес.
Лавровий лист перетираємо у приправу.
Змішуємо сіль, часник, лавровий лист, чорний мелений перець і кмин.
Добре натираємо сало приготованою сумішшю. Можна зробити в ньому кілька надрізів, щоб воно краще просочилося і було більш пряним. Відправляємо в банку на 4-7 днів. Тримати потрібно в холодному місці.
Приємного апетиту!
Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса