Сало, засолене з часником і перцем, виходить дивовижно смачним. Пряне, ніжне і апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 500 гр.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Вода – 0,5 л.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Рецепт сала з чорним перцем і часником простий у приготуванні! Сало відскрібаємо, очищаємо і моєму під водою. Викладаємо його на паперові рушники і даємо підсохнути.

Часник чистимо від луски і ділимо його на зубчики.

Додаємо сіль, лавровий лист і чорний перець в воду. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

В цей час складаємо сало в банку, додаємо зубчики часнику.

Заливаємо сало розсолом і накриваємо кришкою. Витримуємо сало при кімнатній температурі 24 години. Потім щільно закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 3 дні.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником і перцем Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в розсолі Як засолити сало з прошарками м'яса Як солити сало в розсолі з часником і спеціями